Koetje Installatietechniek is gevestigd in Zuidbroek ( Midden-Groningen ) in de provincie Groningen.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van installatiewerkzaamheden mogen wij met recht zeggen dat wij voor u een betrouwbare partner zijn voor zowel bedrijven als particulieren. Ons werkgebied bevindt zich in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Voor het onderhoud van uw CV ketel, een prachtig afgewerkte badkamer of de perfecte afwerking van uw dak- zink- of koperwerk kunt u bij Koetje Installatietechniek uit Zuidbroek terecht. Uiteraard leveren wij ook vakwerk bij alle andere voorkomende installatie werkzaamheden. U vindt op onze website een overzicht van onze diensten en tevens een portfolio met daarin foto’s van een kleine greep uit onze werkervaring die wij de laatste jaren voor inwoners van Noord Nederland mochten verwezenlijken.

Sinds vorig jaar zijn wij tevens werkzaam voor het bedrijf VASTGOEDpartner uit Veendam. Een sterk ondernemerscollectief dat bestaat uit verschillende professionals die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Zo kunt u bij VASTGOEDpartner terecht voor uw bouw en afbouw projecten, glas- en schilderwerk. Tevens is er kennis van woning- en projectinrichting.
VASTGOEDpartner beschikt daarnaast over vakkundige mensen die werkzaam zijn in de technische dienstverlening door de gehele provincie Groningen en Drenthe. Uiteraard mag ook hier de installatietechniek die bij VASTGOEDpartner door Koetje installatietechniek uit Zuidbroek wordt gerealiseerd niet worden vergeten.