CENTRALE VERWARMING (CV KETELS)centrale verwarming Koetje Installatietechniek

Betrouwbaarheid
Hoe belangrijk warmte voor mensen is, beseffen ze pas als ze het niet meer hebben.
Koetje installatietechniek heeft ook op dit vakgebied een ruime ervaring en adviseert en plaatst, daar waar u dat wenst, uw Centrale Verwarming-installatie op een vakkundige en professionele manier.

Comfort en specialisatie
Een goed werkende CV installatie is voor iedereen een genot. Hoe fijn kan het zijn om ’s avonds thuis te komen en heerlijke warme voeten te krijgen van door uw vloerverwarming die is aangelegd door koetje installatietechniek. Is het niet geweldig om na een lange werkdag onder een warme douche of in een warm bad te stappen? Hoe vanzelfsprekend warm water en een verwarming ook mag zijn, met uw Koetje Installatietechniek bent u er van verzekerd dat uw diensten worden uitgevoerd door een vakman. Wij denken met u mee en bieden een oplossing voor elke ruimte op het gebied van warmte. Koetje Installatietechniek: uw partner voor CV installaties in Noord-Nederland.

Verwarming

Naast het plaatsen van uw CV installatie is Koetje tevens uw specialist voor het plaatsen van verwarmingradiatoren. Tegenwoordig is ook de radiator een belangrijk design element geworden. Wij bieden u dan ook bijzondere mogelijkheden aan naar uw keuze. Onze radiatoren zorgen dan ook voor behaaglijke warmte in bijvoorbeeld de hal, woonkamer en keuken, maar ook voor in de badkamers. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw complete verwarming.

Meer informatie:
Neem dus gerust even contact met ons op via 06 46 38 19 62 ( Telefoon/Whatsapp ) of via ons contactformulier.