Dakwerk

De eisen die aan dakwerk worden gesteld nemen toe en dat geldt uiteraard ook voor Koetje Installatietechniek. Hierdoor wordt de rol van de dakdekker steeds belangrijker. Koetje Installatietechniek heeft in de afgelopen decennia brede vakkennis en ervaring opgebouwd in het dakdekken. Wij leveren uitsluitend dakbedekking systemen die voldoen aan de strengste eisen. Om een duurzame waterdichtheid van uw dak te kunnen waarborgen is regelmatig onderhoud van groot belang en doordat onze medewerkers steeds worden bijgeschoold, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakdekken.

Dakwerk door Koetje Installatietechniek  

Naast dakdekken brengen wij ook dakisolatie aan bij nieuwbouw of renovatie van platte daken. Koetje Installatietechniek maakt gebruik van diverse vormen van dakbedekking : Bitumen dakdekken, koper- en zinkwerk.

Bitumen:
Bitumineuze dakbedekking is in Nederland de meest voorkomende vorm van dakbedekking voor platte daken. Bitumineuze dakbedekking heeft unieke eigenschappen, zoals een duurzame waterdichtheid. Daarnaast is het eenvoudig te verwerken.

Koper:
Wij verwerken ook koperen dakbedekking. Dit wordt voornamelijk door ons toegepast bij villa’s, landhuizen en monumentale panden. Koperen dakbedekking gebeurt voornamelijk ter verfraaiing van daken, goten en hemelwaterafvoeren en komt bij villa’s landhuizen en monumentale panden volledig tot zijn recht vanwege het fraaie uiterlijk.

Zinkwerken:
Dit varieert van zinken goten, zinken daken, zinken hemelwaterafvoeren tot en met zinken vergaarbakken. Wilt u meer informatie over zinkwerk, vraag dan vrijblijvend om informatie via ons contactformulier of bel met Koetje Installatietechniek. Evenals de andere mogelijkheden, is ook het verwerken van zink op uw daken een specialistisch vakwerk wat door Koetje Installatietechniek uitstekend kan worden verzorgd.

Neem dus gerust even contact met ons op via 06 46 38 19 62 ( Telefoon/Whatsapp ) of via ons contactformulier.