Zink- en Koperwerk

Zinkwerken
Zink is een uitermate goed product en onderscheid zich van duurzaamheid. Je kunt zink gebruiken als dakbedekking of dakgoot. Het zorgt ervoor dat de details van een gebouw er echt uitspringen en een “blikvanger” wordt. De lange levensduur heeft zink te danken aan een hoge corrosiebestendigheid, maar niet alleen dat is een voordeel.

Ook heeft zink als voordat dat het gerecycled kan worden, en is het dus niet schadelijk voor de natuur. Om de levensduur van zink te verhogen, moet het voldoende ruimte krijgen om te kunnen uitzetten en krimpen. De bevestigingen gebeuren zo veel mogelijk door middel van klangen en felsen. Zink heeft dus een goede bevestiging nodig voor een lange duurzaamheid. Koetje Installatietechniek is de specialisten aan wie u het aanbrengen van een zinken dak met een gerust hart kunt toevertrouwen.

ZINK- EN KOPERWERK ZINK- EN KOPERWERK

Koperwerken
Er zijn verschillende soorten koper zoals groen geprepatineerd koper, rood koper en geperoxideerd koper. Koper kun je gebruiken als dakbedekking of als regenwater afvoer. Koper krijgt na verloop van tijd een oxide laagje, deze laag beschermt de koper tegen zichzelf en heeft dus een groot voordeel.

Ook kan koper op verschillende manieren worden bevestigd, als dak bekleding maar ook zelfs als gevel bekleding.
Met zink en koper kan je de mooiste dakvormen creëren die met normale bedekkingen niet te realiseren zijn.

Bent u nu ook geïnteresseerd in een van onze producten of diensten?
Neem dan gerust even contact met ons op via 06 46 38 19 62 ( Telefoon/Whatsapp ) of via ons contactformulier.